Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN


I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . --------------------------------------------------------------------------…

CHIC FALL TABLESCAPEHi everyone!Thanks for coming by to see my first post about decorating a table.
There is something about bringing your creative out on a table that makes it one of the most fun areas to decorate.The space is limited but the possibilities are endless. I was trying to create a fall tablescape with some chic elements by putting a black color on it.I love the reds and oranges and all the color fall has to offer,but for my fall table i wanted to focus on mixing black and yellow.I used black placemats so they can be mixed across multiple seasons and occasions.I decided to use yellow mums,I love these fall flowers,they are in different colors and they are all beautiful.because the yellow is a fall and modern color i mixed them to reach this chic and fall look.Below are shots of this table.

Follow my blog with Bloglovin

Comments

Popular Posts