Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN


I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . --------------------------------------------------------------------------…

GOLD & LEAVES

     It doesn't have to coast a lot of money to create a beautiful tablescape and your friends will enjoy the gorgeous atmosphere you have created.I chose this tablescape for the last day of November.Fall has a beautiful pallet of colors so u doesn't need  to try a lot of mixing them,just take a look outside and see what mother nature has created! This same rule can be applied when styling a table.


I gathered some leaves from outside and i took inspiration from them to create this tablescape. Based on the leaf i chose colors of gold ,coffee,green,yellow and blue like the sky.For the napkins i have created an easy do-it-yourself ring made out of simple materials like:Paper towel rolls,yarn and hot glue.


In the center of the table i have placed a colorful fall branches and two DIY mason jars candle holder with fall leaf and yarn.


I hope you have found this post inspiring for your next table!
Follow my blog with Bloglovin

Comments

Popular Posts