Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN


I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . --------------------------------------------------------------------------…

SILVER WINTER TABLE

    Today I'll be showing you a winter black and silver holiday tablescape. What i love about this table is that you can use this theme for a winter tablescape and New Year's as well, since it's neutral and more winter focused.

My inspiration for my silver and black table were these DIY metallic gift boxes,if you doesn't have any decoration for your table use empty boxes by covering them with festive holiday gift wrap and bows.Put them down the center of your tablescape and that's it.
For more festive look i wrapped the box with black sateen track and a metallic bulb on top.


  

The chargers are silver and the dinner napkins are also silver bundled with icy snowflake napkin ring.Let your New Year's Eve table glisten with some metallic bulbs.

I love dressing our chandelier. I think it makes a big statement. For this table i wanted to embrace white snowflakes.


Thank you so much for stopping by today. I also hope you found some inspiration to use for a tablescape in you home for New Year's Eve.

Comments

Popular Posts