Skip to main content

Featured

HOW TO DECORATE HOLIDAY PRESENTS

(English below)
DHURATAT  FESTIVE SJELLIN FESTËN NË SHTËPI
Erdhi koha më e bukur e vitit!Zbukurimet e festave janë gjithë andej! Nëse ju gëzoheni dhuratave të fundvitit tani është momenti i fundit që ti pregadisni ato.Do të doja të ndaja me ju disa sugjerime dhe ide se si ti bëni ato të duken sa më festive.
Në pamundësinë për të shpenzuar shumë këto ide do të iu ndihmojnë dhe frymëzojnë të përdorni kreativitetin tuaj për të bërë dhuratat sa më unike dhe të vecanta për personat më të shtrenjtë në jetën tuaj! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The most beautiful time of the year is here!Festive spirit and lights are all around us! If you enjoy giving presents now is the last moment to prepare them.I would like to share with you some suggestions and ideas ho to decorate them to look more festive.
If you don't want to spend much these ideas will help and inspire you to use your creativity to make the presents more uniq…

HOLIDAY TABLE SETTING

This is my absolute favorite time of year!The season of gathering together with our family and friends!Your table setting sets the mood!This month i will post many table settings and decor to help you chose the style for your new years eve table.My first table is mixed with elegant and chic!The black and pink is giving that chic style but the gold accent is completing the table with holiday look.I used dried flowers and leafs instead of fresh flowers for more dramatic look, Here is the complete look of the table.


Follow my blog with Bloglovin

Comments

Popular Posts