Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN


I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . --------------------------------------------------------------------------…

COZY AND SIMPLE DECORATING IDEAS FOR SETTING A WINTER TABLE

                         
What i love  most about this season is celebrating the holidays with my family ,share delicious food,set and decorate the table with sweet festive touches.So for this table i chose cozy elements to go with our theme of Red,White and Grey.

Here are 5 simple and festive decorating ideas for you to create your own holiday table:1.Use tablecloth with bright color  


I used a grey tablecloth.The plates and ribbons are red,they add a bit of festive touch as well and they are a nice contrast to the cold grey.2. Decorate the center of the table with DIY decorations

For this table i made some DIY present boxes and a candle jar.They give a holiday touch to the table.I used an empty boxes with different sizes,wrapping them with simple white and grey letter and red&white gingham ribbon bow. For the jar i put the red scented candle with snowflake made it by myself (the idea is from Pinterest)and the same gingham ribbon. For more warmth and light to your table incorporate some small candles.
3.Decorate the center of the table with a vase of fresh flowers or branches 


For a centerpiece at this table for more cozy look i put these gorgeous red winter berry branches in a big glass vase and decorated it with mini cute white& red trees and sparkle with small pieces of white cotton,to give the snow and winter feeling to the table.


4. Use cloth napkins

Cotton white cloth napkins add class and style to your table. I used  some doily white napkins 
5. Decorate each Plate Setting with a Simple Decoration

Simple mini decorations have a classic appeal. Place a ring that it goes with your table colors on a cloth napkin and top with a festive decoration.Under the dinner plate place a white doily paper. The same doily paper is used at the center under the plates with boxes.

Comments

Popular Posts