Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN


I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . --------------------------------------------------------------------------…

GOLD SNOWFLAKE - MY BIRTHDAY TABLE

There's nothing quite as elegant as a birthday dinner table that's put together with a beautiful table setting for each guest .This can turn an ordinary birthday meal into one that's extraordinary and make every person at the table feel like they're part of something special.The good thing about my birthday  table is that you can use this theme for a New Year's Eve tablescape.  My birthday was on 25-th of December,so the holiday atmosphere starts early at our house.Setting a tablescape if you have an inspiration is more excited and will help you for more ideas. My inspiration about my birthday table was my name FJOLLA -in Albanian it means snowflake and the second inspiration the entry on the gold decade of my life ( I turned 31 years) .This helped me to decorate my table with snowflakes and gold so i came up with the name GOLD SNOWFLAKE.
I added gold sparkly snowflakes  to each place setting.The charger plates are also gold and the dinner napkins are black with a blingy napkin ring.
Using paper doilies as a table runner is genius.This gold paper doily runner will instantly dress up your party table and has a gorgeous vintage look. Perfect for birthday party but would be great for holiday table ore even a simple tea party in white color.
Black Table linen ,gold charger plates,black napkins (bowtie fold),gold paper doily runner,large gold Candelabra, gold baubles as a decoration and DIY vases with festive character.


  
Candles are always giving more dramatic look to the table. Use them in different shapes and sizes.

If you want to make your party table elegant, black and gold can be the best dominant colors or theme.In fact ,black and gold are two colors that are identical to elegant style..

Black and gold is a classic color combo, It's especially actual in winter. If you've chosen this color scheme, you table is gonna be very elegant with glam touches.So ,if you are interested in an elegant holiday party ,you can consider this black and gold party ideas.

Comments

Post a Comment

Popular Posts