Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN


I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . --------------------------------------------------------------------------…

HOME SWEET HOME


    

       HOME! My favorite place!
   This is my favorite spot when it comes to the living room!Next to my plants that I'm in love, especially these mini cute cactus's makes me smile! They are gift from my mother. My brother bought me this classic and stylish coffee press, the "Home Sweet Home" tray we got from my uncle and it comes together with my everyday tea or coffee. These are the things that make a house a home!
For a fresh start to the New Year you don't need to do something massive to be a wonderful start! It's little things, like having a splendid afternoon ,pleasant conversation, warm tea and butter cookies with my mother on my favorite spot. "You don't need a special occasion to make a day special".


I just wanted to say that we have so much energy inside of us...it's important to try our best to keep our thoughts positive in order to receive positivity from the world. "What you put out you receive". Let Love in, you'll be happier and feel more alive in your life. Respect the power of prayer and positive thinking!

Comments

 1. Such a uplifting post. You are so right, it's the little things that makes us happy. Home sweet home is the best ever. Your French press is lovely. We have one as well, but have only used it a few times. Spending time with Mom is always a pleasure. Looking forward to joining you on Chloe's Romantic Table for two.

  ReplyDelete
 2. Thank you my Dear Linda!I'm glad that you like the post.Sometimes we became so emotional from occasional moments.I can't wait to join this friendly group of bloggers.
  Best regards

  ReplyDelete
 3. i love your pretty post..here from holiday journey

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts