Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN   I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . ------------------------------------------------

NUTELLA AND CHERRY PUFF PASTRY HEARTS

Simple and yummy are the best way to explain these   heart cookies that make another great idea to surprise your family on Valentines day.
      The   ingredients you will need are:
        1 package puff pastry
        Frozen cherry's or other favorite fruit ore jam
        Nutella
        2 tablespoons sugar for garnish
        1 large egg
        Heart cookie cutter


  Before starting ,preheat your oven to 200 degrees.Start by rolling out your dough until it's smooth.( you need to defrost your puff pastry dough at least 30 minutes before starting).Once your dough is rolled out, use your cookie cutter to cut out as many hearts as you can.Rerolle the scraps of dough and repeat until you have a whole bunch of dough hearts.

 Next up, spoon a bit of nutella and put on top 3 cherry's or your fruit of choice in the center of half of the hearts.You'll reserve half of the hearts as tops.You can load up as much as you can while still leaving a little border around the outside of the heart.
               

 Beat the egg with a splash of water. Using your pastry brush or a fingertip, run a bit of egg wash along the border of the crust of the heart.Make a small x cut in the center of the half of the hearts.Place an x heart on top of each filled hearts and start pressing the edges of the hearts,using a fork to pinch the edges together.


 Next up, brush the top of each heart with a  light layer of egg wash to help them get golden and crispy while baking.Line a baking sheet and you are ready for oven! Bake for 10 -15 minutes until they're golden and delicious. You can start checking at around 10 minutes of baking. After baking, dust with sparkling sugar each heart and allow to cool.

The heart cookies are ready! Enjoy your Valentine starting from today by making this easy and delicious recipe for your family!

Comments

 1. Your pastry hearts look so pretty and I bet are delicious. Thanks for sharing this at our Monday Cooking and Crafting with J&J Link Up! We hope to see you again.
  Julie at Julie's Creative Lifestyle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Julie! I would like to be a part of these lovely party's.Invitations are welcomed for other party's.

   Delete
 2. These sound amazing!!

  I would love for you to share this with my Facebook Group for recipes, crafts, tips, and tricks: https://www.facebook.com/groups/pluckyrecipescraftstips/

  Thanks for joining Cooking and Crafting with J & J!

  ReplyDelete
 3. These look so good. Thanks for sharing at Home Sweet Home.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts