Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN


I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . --------------------------------------------------------------------------…

BABY FOOD JAR - SPRING PARTY FAVORS

I was thrilled to organize a Ladies Spring Brunch for some of my favorite cousins and friends.First and foremost ,the beautiful thing at this gathering were all the smiles!
 Hosting the ladies for a leisure brunch is such a special way to share time with your cousins and friends and it was a joyful gathering! 

As a "Thanks for stopping by" gifts I  prepared DIY baby food jars.
I always love being crafty so this is the perfect idea to help save money and be unique.I had a lot of baby food jars left over so I decided to use them.


 HOW TO MAKE SPRING BABY JAR FAVORS 

1.Remove the labels and clean out the baby food jars.Let them completely dry.
2.Take off every baby jar lid and spread them out facing down over a sheet.
3.I'v chosen metallic gold spray color.
4.Pink ribbon (or different color)
5.Twine or other type of stiff yarn
6.Put inside  Pack of pocket tissues or another mini travel kit
7. The Lips crayon didn't fit at the jar so I tied up with twine.


Comments

  1. Cute idea for a party favor! Thanks for sharing them with SYC. I'm sure it's not intentional, but I'm not seeing a link back to the party. Sorry, I would follow you, but for about 6 months now Google won't let me. Every time I try it says, "oops", error! Crazy!
    hugs,
    Jann

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts