Skip to main content

Featured

SI TË BËSH KAPËSE FLOKËSH POM-POM

Aksesorët,bluzat dhe cantat me detaje Pom-Pom janë një nga trendet më të pëlqyera të stinës së dimrit.Trendi Pom-Pom mund të shfaqet në ngjyra të ndryshme.Pom-Pom aksesorë krijojnë një pamje të larmishme dhe të ngrohtë për sezonin dimëror. Pjesa më e bukur e kësaj është se mund ti bëni vetë në shtëpi pa nevojë të ndonjë materiali special.

Ja disa foto më poshtë ,jua tregoj metodën time shumë të thjeshtë dhe praktike nëse ke nevojë të bësh Pom-Pom të vegjël!!

Funksionon shumë mirë!

Mua më duhhej të zbukuroj kapëse flokësh-dhurata për princezat e vogla!

Materialet dhe mjetet:
Fije në ngjyra të ndryshme
Gërshërë
Pirun
Kapëse flokësh
-----------------------------------------------------------------------------------------
Pom Pom aksesories,shirts,handbags,skarfs are totally hit this winter!They can be made in a different colors.Pom Pom details are creating a winter and colorfull cozy look to our clothes and aksesories.And the best part is that you can do them by your self with no special tools req…

FALL BRUNCH

                                                               
   Hello Fall......I had a very long rest from my blogging this summer.U didn't heard from me for about two months.I traveled with my family ,I had a good rest and enjoyed the last months from my maternity leave with my boy. Now I'm back to work and my other 3 year old boy started the kinder garden. The first days are not going so well but we celebrated anyhow the first day with a brunch at our small balcony. We use the last few days with sun to seat outside . 
                                                                                                                              
                                                                                                                                                We had a Pear theme .Green and yellow pear runner like this one really do make a beautiful statement.I used a round woven place mats topped with a glass plates and small white bowls  for the pears.                                                                                                                                                                         
                                                                                                                                           It's an playful look.But at the same time ,it's definitely got a romantic touch to it as well.
  

Comments

  1. What a stunning table, I am seriously in love with the texture you did. Thanks for sharing this at the Dishing It & Digging It Link Party. Have a great day.!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts