Skip to main content

Featured

PINK ROMANTIC VALENTINES DAY TABLES

SI TË DEKORONI TAVOLINË ROZË PËR SHËN VALENTIN   I adhuroni rastet special dhe jeni të mendimit se dashuria duhet festuar në vendin më intim dhe romantik: në shtëpinë tuaj! Për mendimin tim nuk ka gjë më të bukur se të pregatisësh darkën apo drekën e Shën Valentinit për më të dashurit tuaj.Dekoracionet romantike luajnë rolin kryesor dhe sjellin në shtëpi të gjithë romantizmin e kësaj feste duke ju bërë të përjetoni mbrëmje të paharueshme. Nëse keni vendosur të kaloni mbrëmjen me një darkë romantike në shtëpi apo ata që kanë vendosur të kthejnë këtë ditë romantike të vitit në një ditë argëtimi në familjen tuaj duke bërë zbukurime me zemra me letra me ngjyrë me fëmijët, ja disa ide nga ku mund të merni frymëzim. Kombinoni rozën me një mbulesë bardh e zi dhe krijoni një tavolinë elegante dhe shik .Një zbukurim në qendër të tavolinës plot lule në ngjyra pastel dhe disa qirinj të bardhë do të kompletojnë tavolinën tuaj . ------------------------------------------------

HOW TO DECORATE HOLIDAY PRESENTS

 (English below)
DHURATAT  FESTIVE SJELLIN FESTËN NË SHTËPI
Erdhi koha më e bukur e vitit!Zbukurimet e festave janë gjithë andej!
Nëse ju gëzoheni dhuratave të fundvitit tani është momenti i fundit që ti pregadisni ato.Do të doja të ndaja me ju disa sugjerime dhe ide se si ti bëni ato të duken sa më festive.

Në pamundësinë për të shpenzuar shumë këto ide do të iu ndihmojnë dhe frymëzojnë të përdorni kreativitetin tuaj për të bërë dhuratat sa më unike dhe të vecanta për personat më të shtrenjtë në jetën tuaj!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The most beautiful time of the year is here!Festive spirit and lights are all around us!
If you enjoy giving presents now is the last moment to prepare them.I would like to share with you some suggestions and ideas ho to decorate them to look more festive.

If you don't want to spend much these ideas will help and inspire you to use your creativity to make the presents more unique for the special persons in tour life.
Të gjitha dhuratat janë të dekoruara nga duart e arta të mamit! Na gëzuan pa masë prandaj dhe doja ti ndaja me ju. Uroj që këto ide t'iu kenë nxitur të jeni sa më kreativ!

Nuk është me rëndësi sa shumë dhurojmë,por me sa dashuri dhurojmë!!!
Urime festat!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
All the presents are decorated from my talented mommy !We were sooo happy and surprised, therefor I would like to share them with you. In hope that these ideas will help you to be more creative!

Is not how much we give, but how much love we put into giving!
Happy New Year! 

Comments

Popular Posts